ElbilerTophistorie

Clever sænker prisen på opladning i løssalg

Fra den 1. oktober bliver det markant billigere at fylde strøm på elbilens batteri hos Clever. I hvert fald, hvis du ikke er kunde i forvejen …

Clever meddeler i dag på deres Facebook-side, at de sænker prisen på opladning i løssalg i deres åbne, offentlige ladestandere. I dag koster det den netto sum af 6 kroner per kWh at oplade hos Clever; fra oktober bliver prisen sat ned til 3,5 kroner per kWh på normal- og hurtigladere, mens dem der har mest travlt, får lov at betale lidt mere. På lynopladere sænkes prisen per kWh fra 6 til 5 kroner.

Prisen gælder opladning med Clever Go-ladebrik og app, men samtidig fjernes opstartsprisen på Go-ladebrikken, der i dag koster 350 kroner.

“Vi sænker priserne, fordi det giver danske bilister endnu en god grund til at lade bilen med el fremfor at tanke benzin og diesel – også for dem, der forbrugsafregner opladningen på vores ladenetværk,” skriver Clever på Facebook.

Selskabet har længe ligget i den dyre ende af prisskalaen. Det viste blandt andet en undersøgelse, som Bilmagasinet foretog i foråret. Udmeldingen fra Clever vækker da også begejstring.

“Hvor er det bare dejligt at høre – tak Clever fordi I har lyttet og nu aktivt er med til at udbrede elbilerne. Nu er det også meget lettere for os elbilister at fortælle venner/familie/bekendte at det faktisk hverken er dyrt eller besværligt at have en elbil,” skriver brugeren Peter Bloch i kommentarerne til nyheden.

Prisnedsættelsen kommer dog ikke eksisterende abonnenter til gode. Har du ubegrænset opladning hos selskabet, eksempelvis medet Unlimited-abonnement, er alt, som det plejer. 

Clever forklarer det med, at Unlimited-abonnementet ikke alene giver fri adgang til hele firmaets offentlige ladenetværk – inklusive lynladere – men også giver ubegrænset garanti på ladeboksen i hjemmet, mobilitetsgaranti og fri lynopladning.

Fakta

  1. Prisen falder for løssalg af opladning på det åbne, offentlige ladenetværk til 3,50 kr. per kWh for normal- og hurtigopladning og til 5,00 kr. per kWh. Prisen var før 6 kr./kWh for normal-, hurtig- og lynopladning.
  2. Normalopladning er op til 22 kW, hurtigopladning er fra 22 kW til 99 kW, mens lynopladning er 100 kW og derover.
  3. Prisen falder også til 5 kr/kWh på Europas største roaming-platform Hubject, hvor alle udbydere af opladning har fri adgang til hele Clevers åbne offentlige ladenetværk.
  4. Bestilling af ladebrik til forbrugsafregnet opladning på Clevers ladenetværk gøres samtidig gratis.
  5. De nye priser træder i kraft den 1. oktober 2020.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.