fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Cyberpunk 2077 er vendt tilbage til PS Store – Sony advarer dog

Cyberpunk 2077 kan nu købes igen på PS Store, efter at have været væk i mere end seks måneder – Sony advarer dog mod at købe det på PlayStation 4.

Spillet har været mange år undervejs, men da det endelig blev lanceret d. 10 december sidste år, var spillet plaget af mange fejl og ydelsesproblemer. Sony fik så mange anmodninger om refundering af spillet, at de valgte at fjerne spillet fra PlayStation Store. Nu, over seks måneder senere og efter en masse fejlrettelser, kan spillet igen købes på PlayStation Store.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sony kommer dog med en advarsel specifikt rettet mod spillet på PlayStation 4.

“VIGTIG MEDDELELSE: Brugerne oplever fortsat problemer med ydelsen i dette spil. Køb til brug på PS4-systemer anbefales ikke. Du får den bedste Cyberpunk-oplevelse på PlayStation ved at spille på PS4 Pro- og PS5-systemer”. Lyder det fra Sony.

Ifølge Sony kører spillet altså stadig ikke optimalt på PlayStation 4 og de anbefaler derfor ikke, at man køber det til den konsol. Udvikleren bag spillet, CD Projekt Red, arbejder dog stadig på at løse fejl og rette op på ydelsen. Derfor når vi forhåbentlig et stadie, hvor spillet kører problemfrit på PS4.

Indtil videre anbefaler Sony, at man spiller spillet på en PS4 Pro eller PS5, for at få den bedste oplevelse. En gratis next-gen opgradering til PS5 vil desuden blive tilgængelig i 2. halvdel af 2021, for alle ejere af spillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Dårligt salg: Apple stopper produktionen af iPhone 12 Mini

Back to top button