×
GamingTophistorie

Sony lukker alligevel ikke PS Store på PS3 og PS Vita

Sony har netop bekræftet, at de alligevel ikke lukker PS Store på PS3 og Vita. Dette er på trods af, at de tidligere udmeldte en nedlukning til sommer.

I slutningen af marts skrev vi nemlig om Sonys beslutning, vedrørende nedlukningen af PlayStation Store på de ældre enheder: Sony lukker ned for PlayStation Store på PS3 og PS Vita.
Dette bliver dog (heldigvis) ikke længere en realitet.

Derfor vil man fortsat kunne downloade spil og digitalt indhold til PS3 og PS Vita efter sommeren.

På PlayStation Blog har Jim Ryan udtalt sig om situationen, hvor han indrømmer, at de tog den forkerte beslutning.

”Efter yderligere overvejelse er det imidlertid klart, at vi har taget den forkerte beslutning her. Så i dag er jeg glad for at kunne sige, at vi holder PlayStation Store i drift til PS3- og PS Vita-enheder.” Lyder det fra Jim Ryan, CEO hos Sony Interactive Entertainment, på PlayStation Blog.

Den oprindelige beslutning om at lukke PS Store på de ældre enheder, bundede i “en række faktorer, herunder udfordringer indenfor commerce support til ældre enheder, sammen med et ønske om at fokusere mere på nyere produkter”. (med hentydning til PlayStation 5)

Sony har dog trukket beslutningen i land, da der fortsat er mange passionerede spillere på de gamle platforme. PS Store på PS3 og PS Vita vil fortsat forblive i drift “i den forudsigelige fremtid”.


Læs også: PlayStation 5 er den hurtigst sælgende konsol i USA

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.