Gadgets

Danmark bliver først med Galaxy Fold

TDC sørger for, at Danmark bliver et af de første lande, der får fingrene i Samsungs Galaxy Fold smartphone.

Samsung har indgået et eksklusivt partnerskab for den nye Galaxy Fold med Yousee i Danmark. Fra 26. april er det muligt for danske forbrugere at skrive sig på venteliste for at blive blandt de første i verden til at få fingrene i den unikke Samsung Galaxy Fol. Leveringen begynder den 3. maj. De absolut første enheder sælges og leveres til forbrugerne via samsung.com og Yousee.

– Med den nye Samsung-telefon får man en tablet i en telefons størrelse, og dermed løser den jo en udfordring, som mange af os kender. Vi vil gerne bruge vores telefon til at se film, serier og nyheder, men vi gider ikke gå rundt med en tablet i hånden hele tiden. Nu kan man sagtens hive telefonen op af lommen blot for at tjekke en sms, men man kan også folde den ud og læse en artikel eller se en video, hvis det er det, man vil, siger Morgen Høgh, ansvarlig for devices i YouSee, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: 7 ting du skal vide om Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold blev præsenteret sammen med Galaxy S10-modellerne på et presseevent i februar måned. Den bliver de første foldbare smartphone på markedet – snart efterfølges den af Huawei Mate X der ud over at kunne foldes også kan gå på 5G-netværket. Det vides endnu ikke om og hvornår Mate X kommer til Danmark.

Fra den 26. april er det muligt at se Galaxy Fold i udvalgte TDC/Yousee-butikker, deriblandt med sikkerhed disse:

  • Fields, København
  • Fisketorvet, København
  • Rødovre
  • Frederiksberg
  • Århus 

Den kommer til Danmark i farverne Cosmos Black og Space Silver og vil koste den nette sum af  15.900 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.