GamingTophistorie

Dansk verdenssucces får opfølger på Apple Arcade

Subway Surfers Tag er opfølgeren til Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store nogensinde.

I både 2017 og 2021 var Subway Surfers det mest downloadede spil i verden. Det er udviklet af de danske firmaer Kiloo og Sybo Games, og nu er sidstnævnte klar med en ny titel, der nærmest er et remix af originalen. Subway Surfers Tag, hedder det.

Modsat det første spil, der var bredt tilgængelig, er Subway Surfers Tag dog udelukkende tilgængelig for abonnenter på Apple Arcade. Apples games-ad-libitum-tjeneste, der koster 39 kroner om måneden.

Subway Surfers handler om en graffiti-ballademager, som flygter fra en sikkerhedsvagt – og samme opskrift benyttes i opfølgeren. Apple beskriver spillet således: “Spillere kan skate, hoppe og tagge sig gennem nye interaktive arenaer og sprænge sikkerhedsvagtens bots til sød combo-action”.

Udgivelsen falder sammen med ti-års jubilæet for det originale Subway Surfers, der blev tilgængelig i 2012. Allerede i 2018 lå spillet på andenpladsen over de mest populære spil nogensinde på App Store. En liste spillet nu topper.

Så populær bliver Subway Surfers Tag næppe, ene og alene af den grund, at det nu er spærret inde bag en abonnementsvæg.

Her er en trailer til spillet:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.