×
Gaming

Nu er Apple Arcade tændt på Mac-computere

Apple har åbnet dørene til Arcade gaming-abonnementet på Mac-computere, forud for den snarlige frigivelse af macOS Catalina.

Efter at have sendt den såkaldte Golden Master af macOS Catalina til udviklerne, har Apple nu også åbnet dørene til Arcade spiltjenesten på Mac-computere. I hvert fald for de brugere der allerede kører Catalina– eventuelt via Apples offentlige betaprogram. Dermed ser det ud til, at den endelige udgivelse af macOS Catalina venter lige om hjørnet.

Med Apple Arcade får man for 39 kroner om måneden adgang ad libitum til et omfattende katalog af spil til både iPhone og iPad, Apple TV og nu altså Mac-computere. Apple lover, at der vil være mere end 100 spiltitler tilgængelig inden nytår – og at der kommer flere hver eneste måned. Spillene vil være uden de forhadte in-app purchases (smølfebær) eller reklamer og abonnementet kan deles af op til seks familiemedlemmer.

Apple Arcade kan tilgås via App Store på macOS Catalina – og andre Apple-enheder for den sags skyld. Hvis man foretrækker at spille med controller, kan Apple-enhederne nu parres med controllere fra PlayStation 4 og Xbox.

macOS Catalina indeholder også en ny musik-app (der afløser iTunes), Podcasts og TV-app. Samtidig har Fotos fået en gevaldig overhaling og hele styresystemet har fået Dark Mode. 

Der gik rygter om, at Catalina ville blive frigivet fredag, men de holdt ikke vand. Med Gold Master ude og åbningen af Arcade på Mac’en vil vi dog gætte på, at der ikke går mange dage inden det kommer til at ske … 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.