×
Gadgets

Danske anmeldere: Vent med at installere Windows 10

Onsdag blev Windows 10 frigivet og mangen en Windows-bruger har brugt timer på at få opgraderet til det længe ventede styresystem. Men skal man tro de danske anmeldere, så er det en rigtig god ide at vente. For selv om Windows 10 får mange fine ord med på vejen, så er anmelderne enige: Windows 10 er propfyldt med børnesygdomme. Man bør vente med at opdatere sin computer, til Microsoft har fået rettet fejlene.

Hos Politiken havde anmelderen problemer med, at skærmdriveren i Windows 10 blev med at crashe og genstarte, hvilket resulterede i sort skærm. Testen var endda udført på Microsoft egen Surface 3. Han giver også Microsofts nye browser, Edge, en over nakken idet den er alt for ustabil. Men generelt er Politiken begejstrede:

“Windows 10 er virkelig let og strømlinet at bruge, hvad enten man gør det med mus og tastatur eller via en touchskærm. Der er tale om en lækkerhedsfornemmelse, vi ikke rigtig er vant til fra Microsoft. Alle styresystemer har børnesygdomme i starten, men hvis du kan leve med disse, kan det varmet anbefales at opgradere til Windows 10s lækkerhed,” skriver Politiken.

Samme konklusion når de hos mandesitet Connery:

”Det virker til at Windows 10 stadig har et par børnesygdomme. Man kan håbe, at de patcher dem væk, næsten med det samme. Jeg er sådan set ikke i tvivl om at Windows 10, bliver en god idé, inden længe, men børnesygdommene er noget man helst ikke skal stifte bekendtskab med, for førstehåndsindtrykket betyder meget. Sådan er det bare.”

Computerworlds anmelder er mere large, men er enig:

”Du kan roligt downloade Windows 10 og installere det. Der er flere nyheder, som sælger systemet i sig selv, men generelt er det et stabilt og velfungerende Windows, som du kan hente ned. Dog kan du også med fordel vente en måneds tid og lade andre folk opleve de første bugs, som der altid er i starten af en lancering af et nyt system.”

En anden ting, anmelderne er enige om, er at den nye browser Edge, der har erstattet Internet Explorer, endnu ikke er færdig. Både Politiken og Computerworld oplevede at Edge var ustabil og crashede gentagende gange.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.