Gadgets

Danske Ortofon fejrer 100-års jubilæum med eksklusiv pladespiller

Ortofon Century TT er en eksklusiv pladespiller, der emmer at retro.

Vil du have en helt unik pladespiller til dine vinylskiver, så er det med at tømme sparegrisen. Den danske lydspecialist Ortofon har valgt at fejre sit 100-års jubilæum ved at lancere en helt unik pladespiller i samarbejde med Pro-ject. Ortofon Century TT er en ualmindelig smuk maskine, der emmer af retro.  Fra chassiset af træ, der er lakeret sort, over kromdelene til læderet på pladetallerkenen.

Ortofon Century TT er en tilpasset – og forbedret – udgave af Pro-ject Classic SB-pladespilleren, udstyret med Ortofons jubilæums-pickup, Ortofon Concorde Century.

Derudover har Century TT en mere sofistikeret pladetallerken af aluminium, ligesom den leveres med en plademåtte af læder. Alt sammen for lydens skyld, naturligvis. 

Pladespilleren har elektronisk hastighedskontrol, så du kan skifte mellem 33 og 45 med et tryk på en knap. Men pladespilleren kan faktisk også håndtere de gamle 78’er lakplader – det kræver bare, at du manuelt skifter remmens position.

Prisen? Den er på sølle 22.500 kroner. Et greb i lommen. Se flere billeder af vidunderet herunder – og læs også vores test af mere økonomisk tilgængelige pladespillere:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.