×
Gadgets

Den twerkende robot

Miley Cyrus gjorde “sporten” populær og nu tager amerikanske Pornhub twerking til nye højder. Firmaet har angiveligt brugt adskillige år på at perfektionere den netop lancerede Twerking Butt-robot, der twerker, når den sættes til en stikkontakt. Der er naturligvis tale om en stykke legetøj til voksne.

Takket være CyberSkin-teknologi varmer enheden endda sig selv op til 38 grader celcius, så den matcher kroppens temperatur.

Via Twerking Butt-app’en til iOS (den findes under kategorien Sundhed og fitness!) og Android kan robot-bagdelen indstilles til forskellige programmer, ligesom man kan angive musik, den skal twerke til. Investerer man i deluxe-udgaven får man endda et Virtual Realitet-headset med i pakken, men firmaet fortæller ikke, hvordan det kan eller skal bruges, sammen med robotten.

Deluxe-udgaven sælges for 999 dollars (omkring 6.800 kroner + moms og afgifter), mens den skrabede model fås for 699 dollars – knap 5.000 kroner.

Nysgerrig efter at se den i aktion? Så tjek videoen ovenfor – men den er Not Safe For Work, så er du advaret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.