Elbiler

Få en gratis elcykel for at cykle 1.000 kilometer

Tyske Ampler vil give dig en gratis elcykel, hvis du er villig til at trampe i pedalerne.

Her er en ide til en sommerferietur; Hvis du tror, du kan cykle tusind kilometer på seks dage, kan den nedtonede elcykel på billedet ovenfor blive din. Helt gratis. Det er den tyske elcykel-producent Ampler, der er den glade giver. Firmaet, der opstod efter en crowdfunding-kampagne for fem år siden, afholder hvert år en konkurrence, hvor de forærer en gratis elcykel til heldige udvalgte.

For at kvalificere sig, skal man foreslå en elcykeltur i Europa på mellem 500 og 1.000 kilometer. Ampler leverer både elcyklen og logistisk support på turen, herunder indkvartering – og hvis du formår af afslutte turen på mindre end seks dage, kan du beholde den cykel du fik udleveret. Altså hvis Ampler vælger din tur som den udvalgte.

Sidste år udvalgte Ampler kun en enkelt ansøger, der gennemførte en 800 kilometers tur uden nogen forudgående træning. Men i år ser det ud til, at der vælges flere ansøgere. Ansøgningsskemaet finder du her.

Ampler er på fem år vokset fra tre til 30 medarbejdere og producerer i øjeblikket tre forskellige elcykel-modeller. Fælles for dem alle tre er, at det 336 Wh store batteri er gemt i stellet. Cyklerne vejer mellem 14-17 kilo og har en rækkevidde på op til 70 kilometer på en opladning. De har ikke noget gashåndtag, men kræver, som andre elcykler, at du tramper i pedalerne for at aktivere hjælpemotoren, der med sine 48 V nok skal få dig først over lysreguleringen.

Vil du ansøge om deltagelse i Ampler Challenge 2019 skal det ske senest den 26. maj, så du har knapt en uge til at planlægge ruten. De heldige udvalgte vil blive annonceret sidst på måneden, loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.