ElbilerGadgetsTophistorie

Denne iPhone er fremstillet af en smeltet Tesla

Russisk luksusmærke har fremstilet 99 eksemplarer af iPhone 13 Pro og Pro Max af en smeltet Tesla-bil ... prisen starter ved 45.000 kroner.

Man taler ofte om julegaven til manden, der har alt, men her er et godt bud; det russiske luksusmærke Caviar har fremstillet 99 eksemplarer af iPhone 13 Pro og Pro Max af en smeltet Tesla. Det forlyder ikke hvilken model, der er tale om, men prisen for krabaten starter ved 44.500 kroner. Læg 10.000 kroner oven i, hvis du vil have Max Pro med 1 terabyte lagerplads.

Tesla Electro hedder modellen og selve kroppen er fremstillet af “slagstærkt titanium med sort PVD-belægning, der brugt i schweizisk urfremstilling,” som firmaet skriver på hjemmesiden. Materialet kommer som nævnt fra en af Teslas biler og har indgraveringer af Musk, Tesla-logoet og selve bilen.

Den hvide kontrastfarve, der er lagt ind, har naturligvis samme hvide farve som Teslas biler, siger Caviar. Selve telefonen er der narturligvis ikke rørt ved; den er den selvsamme iPhone 13 Pro / Max, som kan bestilles alle andre steder.

smeltet Tesla
smeltet Tesla

Er der penge til overs i julegavebudgettet kan man i øvrigt også bestille en af de 27 Elon Musk-buster som selskabet har fremstillet. Busten er lavet af metaldele fra en Tesla Model 3, der blev omsmeltet: motorhjelm, døre og andre paneler. Se videoen nedenfor for at se processen. Hvis du vil have en af de 27 buster, vil det koste dig 22.000 kroner … glædelig jul.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.