Gadgets

Denne kolossale Lego Star Destroyer er 1 meter lang

Ryd bordet; Lego udgiver til oktober den ultimative samlerudgave af Imperiets Star Destroyer Devastator, der er mere end meter lang og en halv meter bred.

I år er det 20 år siden Lego fik licens på Star Wars-universet og det er tidligere blevet fejret behørigt med eksklusive modeller. Men Lego har åbenbart gemt det bedste til sidst på året; Den ultimative samlerudgave af Imperiets Star Destroyer Devastator. Modellen består af 4.784 klodser og er brutale 109 centimer lang, 66 centimeter bred og 43 centimeter høj.

Som fans vil bemærke, er Devastator navnet på den Star Destroyer der jagtede Tantive IV i starten af Episode 4 – Tantive IV udkom som selvstændigt sæt på Star Wars-dag den 4. maj (læs vores anmeldelse her). Men Tantive IV følger også med i dette ultimative sæt, dog i en mindre og ikke så detaljeret udgave. Med følger også figurer af to officerer fra Imperiet og en plade der formidler information om det formidable rumskib.

Det er i øvrigt ikke Legos første Star Destroyer. En model fra 2002 havde 3.106 klodser og var i sig selv ret imponerende. Men denne nye udgave overgår alt. Det er en del af den såkaldte Ultimate Collector Series, hvilket dækker over en specielt stor, særligt detaljeret udgave. Tidligere har også Han Solos Milennium Falcon fået den behandling. 

Lego Star Destroyer

Som ventet er sættet heller ikke just billigt; prisen er sat til 5.299 kroner. Officielt lander Star Destroyeren i butikkerne den 1. oktober, men er du Lego VIP-medlem kan du købe sættet allerede i næste uge – den 18. september. Læs mere hos Lego.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.