×
Features

Det fedeste nye Star Wars-legetøj

Den 17. december er det Star Wars-dag. Seneste afsnit i sagen, The Force Awakens, får premiere i både danske og udenlandske biografer – og i de seneste måneder har alle marketingkanoner skudt løs. Der er blandt andet lanceret en sand syndflod af Star Wars-legetøj. Og meget af det har bestemt ikke de mindste som målgruppe, men derimod købestærke mænd fra det grøn-blå segment.

Vi har rodet nettet igennem for det fedeste. Se med på de næste sider … og husk at se traileren øverst. Den blev frigivet tirsdag morgen, dansk tid.

01 Air Hog’s Millennium Falcon Drone

2015_1023_sw_002

Årh, hvad? Tusindårsfalken som drone? Endda en qadrokopter, der via sine fire propeller er relativt simpel at flyve, så den ikke baldrer ind i den første og bedste væg. Den har også gyro-stabilisering til at hjælpe, ligesom den har autentiske lyde og lys. Tryk på ”Hyperspeed-”knappen og se, hvad der sker … Kan bruges både uden- og indendørs.
799 kr. | airhogs.com

1 2 3 4 5 6Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.