Disney+Tophistorie

Disney+ får ny sektion og hæver prisen

Disney+ får til februar en ny voksen-sektion med navnet Star. Samtidig hæves prisen på abonnementet ret betragteligt.

Til februar får Disney+ endnu en sektion, der skal henvende sig til det voksne publikum. Star-sektionen vil indeholde mere end et tusinde nye film og serier, som man kan gå på opdagelse i – men det betyder samtidig, at Disney hæver prisen på abonnementet ret betragteligt, fra 59 kroner om måneden til 79 kroner om måneden.

“Star-brandet vil fungere som hjem for tusinder af timers tv-serier og film fra Disney, deriblandt Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios og lokale programmer i de regioner, hvor det er muligt,” annoncerede Disney under sin Investor Day, der løb af stablen torsdag.

I udmeldingen fortælles det også, at Danmark bliver et af de første lande, der får glæde af Star (og prisstigningen). Helt konkret vil stigningen træde i kraft den 23. februar.

Det er dog muligt at give sig selv rabat, hvis man inden denne dato bestiller et årsabonnement til den nuværende pris (589 kroner). Vi foreslår naturligvis at du bruger nedenstående link, hvis du vil tegne abonnement, da vi så vil tjene lidt mønt på det:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Disney+ er en ren succeshistorie. Allerede i starten af november vurderede Kanter Gallup, at hver sjette dansker havde købt adgang til tjenesten. Og under gårsdagens Investor Day fortalte Disney, at tjenesten nu har voldsomme 87 millioner abonnenter – det tog Netflix årevis at nå dertil, men Disney+ har blot lidt over et år på bagen.

Spillefilmen Mulan har netop fået premiere på tjenesten og den 25. december er der direkte premiere – udenom biograferne – på den seneste Pixar-film Soul.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.