×
Disney+StreamingTophistorie

Disney+ fejrer Star Wars: Ahsoka-premiere med ny featurette

I dag er Star Wars: Ahsoka-dag. Forventningerne har været store, men anmelderne er delte.

I dag er der premiere på Star Wars: Ahsoka, der har dansk islæt i form af Lars Mikkelsen. De to første afsnit er tilgængelige, ligesom Disney+ fejrer premieren med en ny featurette.

Serien foregår efter imperiets fald og følger den tidligere jediridder Ahsoka Tano, mens hun undersøger en ny trussel mod en sårbar galakse. Den trussel hedder Mikkelsen til efternavn.

De første anmeldelser er allerede kommet ud, og der er mildest talt delte meninger om serien.

“På trods af et stort potentiale for dens udelukkende kvindelige trio, tager den seneste rumserie vores interesse for franchisen for givet. Selv den David Tennant-stemmede droid er en forpasset mulighed,” skriver The Guardian. De giver Ahsoka to ud af fem stjerner.

Journalisten på avisen The Independent er enig og disker også kun op med to ud af fem sterner.

New York Times, derimod, mener at Rosario Dawson, der spiller Ahsoko, giver serien et løft “op over Star Wars”. Mens The Verge mener, at Ahsoka “bringer mystikken tilbage til Star Wars-universet”.

Serien er på otte afsnit. De to første har premiere i dag. Så kan du danne din egen mening.

Læs mere: Se Lars Mikkelsen i Star Wars: Ahsoka.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.