×
Disney+Tophistorie

Se Lars Mikkelsen i Star Wars: Ahsoka

Lars Mikkelsen optræder som den mytiske Storadmiral Thrawn i den spritnye trailer for Star Wars: Ahsoka.

Mikkelsen-brødrene har noget med Star Wars. Eller også har Disney noget med Mikkelsen-brødrene. Mads Mikkkelsen var som bekendt med i Rogue One-filmen og nu får Lars Mikkelsen også sin officielle Star Wars-skærmdebut. Det sker i Star Wars: Ahsoka, hvor han spiller den mytiske Storadmiral Thrawn. En populær figur blandt fansene.

Disney+ har netop udsendt en ny trailer for serien, hvor vi for første gang ser Lars Mikkelsen i rollen. Den kan ses længere nede i artiklen. Serien får premiere på Disney+ den 23 august, hvor de to første afsnit bliver tilgængelige. Der er planlagt otte afsnit i alt.

Serien foregår efter imperiets fald og følger den tidligere jediridder Ahsoka Tano, mens hun “undersøger en ny trussel mod en sårbar galakse”. Karakteren Ahsoko spilles af Rosario Dawson og hendes fortolkning dukkede første gang op i anden sæson af The Mandalorian. Til stor glæde for mange fans, der har gjort Ahsoko til en populær Star Wars-fugur. Rosario Dawson har vi tidligere set i blandt andet Sin City og Men In Black II.

Lars Mikkelsen og Thrawn

Men den karakter mange glæder sig mest til at se, er Lars Mikkelsens Storadmiral Thrawn. Thrawn, en kejserlig militærleder og medlem af Chiss-racen, leder resterne af det spredte galaktiske imperium i kølvandet på dets fald. Han dukkede første gang op i den såkaldte Thrawn-bogtrilogi af Timothy Zahn i starten af 1990’erne; Heir to the Empire, Dark Force Rising og The Last Command.

Han har siden medvirket i den animerede Star Wars Rebels, hvor også Ahsoka-figuren var med.

Det er i øvrigt ikke første gang, Lars Mikkelsen dypper tæerne i Star Wars-farvandet. Han har tidligere lagt stemme til netop Thrawn i Star Wars Rebels, ligesom han har medvirket i den danske Star Wars-fanfilm Shrouded Destiny.

Læs mere: Dansk Star Wars-film har fået premiere.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret linkHer kan du tegne abonnement på Disney+ 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.