fbpx

 

 

 

 

Disney+Tophistorie

Disney+ har tændt for GroupWatch i Danmark

Nu har Disney+ også tændt for funktionen GroupWatch i Danmark. Så kan du se film og serier sammen med venner – selv om I sidder hver for sig.

Nu kan du se morgensdagens sæsonafslutning på The Mandalorian sammen med din gode ven, der befinder sig i en anden landsdel. Disney+ har nemlig åbnet for funktionen GroupWatch i Danmark, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

GroupWatch gør det muligt at oprette “sessioner” med op til syv deltagere, der kan se det samme på hver sin enhed, uafhængig af lokalitet. Det fungerer på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og deltagerne kan dele reaktioner i realtid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det “eneste”, der kræves for at være med, er, at hver deltager har sit eget abonnement på Disney+.

– Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue, siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+ i pressemeddelelsen.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

GroupWatch i Danmark
Skærmbilleder af GroupWatch fra iPhone (klik for større).

Abonnenter kan starte oplevelsen gennem GroupWatch-ikonet, som man finder på Detaljer-siden på serier og film. De får derefter et link til at invitere op til seks andre personer til at se sammen med dem. Invitationer skal sendes fra mobil eller web, men man kan efterfølgende se med fra sin tilsluttede tv-enhed eller sit smart-tv.

GroupWatch’s synkroniserede afspilning giver alle deltagere mulighed for nemt at sætte afspilningen på pause, starte afspilningen, spole tilbage eller spole fremad – for hele gruppen, fortæller Disney+.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button