×
Disney+Tophistorie

Disney+ kommer til Samsungs Smart TV

Ejere af Samsung Smart TV fladskærme får nem adgang til Disney+, når tjenesten åbner om et par uger.

Der er kun et par uger til Disney+ slår dørene op til herlighederne herhjemme og ejere af nyere Samsung-fladskærme får nem adgang til den nye streamingtjeneste. Disney+ app’en bliver nemlig direkte tilgængelig på alle Samsungs Smart TV-modeller fra 2016 og fremefter.

– Med tilføjelsen af Disney+ til Samsungs Smart TV i Norden får folk nu endnu flere valgmuligheder. Det unikke indhold fra Disney+ kombineret med teknologien i Samsungs TV kommer til at levere oplevelser med fantastiske farvenuancer og lysstyrke i 4K HDR, siger Magnus Nilsson teknisk produktchef TV/AV hos Samsung Nordics.

For at installere appen skal du søge efter “Disney” gennem din App Store i Smart Hub. Når du har installeret appen, kan den placeres et valgfrit sted i din startmenu, oplyser Samsung i en meddelelse.

Disney+ åbner den 15. september herhjemme og kan tilgås fra en lang stribe af enheder ud over Samsungs Smart TV. Deriblandt fladskærme baseret på Android TV og LG WebOS. Derudover konsoller (PlayStation 4 og Xbox One), Apple TV, Amazon FireTV samt naturligvis mobiltelefoner og tablets (iOS og Android).

En komplet liste over film og serier, der var tilgængelig på streamingtjenesten, da den åbnede i USA sent sidste år, kan ses her. Det er allerede muligt at tegne abonnement på tjenesten – og der er rabat, hvis man tegner sig for et helt år.

Det er muligt at se indhold fra tjenesten på op til fire enheder på samme tid.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.