×
Gadgets

Rasende Android-brugere overfalder Apple-app

Hvis du gik rundt og troede, at alt ånder fred og idyl mellem Apple Fanboys og Fandroids, så tro om igen. Fandroiderne er kommet på barrikaderne efter at Apple har lanceret sin Move to iOS-app på Google Play. På bare et døgns tid har mere end 2.700 personer været inde på Google Play og givet den en enkelt stjerne – den laveste score, man kan give. Og det er sansynligvis ikke fordi, de har prøvet app’en.

Move to iOS er nemlig et værktøj, der skal gøre det nemt at rykke al sit indhold og alle sine data fra Android-platformen til iPhone, hvis man ønsker at bruge Apples mobil i stedet.

En af dem, der har “anmeldt” app’en, er Magnus Heinesen, der skriver:

“Nej. Hvem vil gøre det? Dette er bare en stor fornærmelse.”

En anden bruger, Jesper Holst, skriver: “Wov! Dette er et nyt lavpunkt for Apple.”

Move to iOS-app’en blev lanceret sammen med iOS 9 onsdag. Forhåbentlig får Apples kommende Apple Music-app til Android en venligere modtagelse …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.