×
Gadgets

Googles egne tal: Potentielt 10.000.000 har skiftet til iOS via Move to iOS

Apple hævder altid hårdnakket, at mange brugere skifter fra Googles Android til deres iOS. Det er dog ret svært at bevise, især fordi Apple ikke selv giver tal for, hvor mange der skifter fra det ene system til det andet. Der er dog en mulighed for at se, hvor mange der potentielt er skiftet – og det er faktisk Google selv, der leverer den statistik, der giver en antydning via statistikken for appen Move to iOS.

Move to iOS giver et hint

Sidste år lancerede Apple en app kaldet “Move to iOS”. Ideen med Appen er, at man som Android bruger, der vil skifte til en iPhone kan hente appen, der så overfører data fra Android til iOS – og dermed gør det lettere at skifte. Efter lanceringen fik appen tusindvis af dårlige anmeldelser af Android brugere (Eller Fandroids) der, måske forståeligt nok, ikke synes om appen. Den endte med en ret sløj karakter, men det har ikke stoppet potentielle iOS brugere fra at downloade den.

Over 10.000.000 downloads

Efter få måneder havde Move to iOS mellem 1 og 5 millioner downloads – Google giver ikke detaljerede statistikker, men intervaller. Nu, året efter, er Move to iOS rykket op i næste kategori, og har derfor nu mindst 10.000.000 downloads. Tallet kan faktisk endda være meget, meget højere for det nye interval er 10 millioner til 50 millioner – så antallet af potentielle nye iPhone brugere kan altså være meget højere.

The Note Effect?

En teori kunne være, at der er mange brugere der har givet op på Samsung efter Note-gate, som ramte verdens største mobilproducent i år. Samsung måtte helt droppe deres topmodel, og eftersom Apple lancerede deres iPhone 7 og 7 Plus lige på det rigtige tidspunkt, kunne man formode, at mange brugere har droppet at købe ny Samsung, og i stedet er smuttet over til konkurrenten. Der findes dog ingen tal for det, så det er en teori, men dog en plausibel teori.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.