×
Gadgets

3 åbner for betaling af apps via telefonregningen

3-kunder med en Android-telefon bliver de første i Danmark, der kan betale i Google Play via deres mobilregning. Når man ønsker at købe en app i Google Play, så fremgår muligheden ’Fakturer min 3-konto’ nu i oversigten over betalingsmuligheder. Her indtaster man sit telefonnummer, og fremover kan man nemt og hurtigt betale sine køb via denne løsning. Købet foregår i et sikkert miljø, hvor kunden validerer sit køb med sit Google password i forbindelse med hver handel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Google Play betaling via 3 konto_screen dump

Samlet overblik
Hos 3 er man begejstrede for den nye betalingsløsning: ”Vores vækst og eksistensberettigelse på det danske marked er et resultat af vores innovative tilgang. Vi var først med mobilt bredbånd, først med et ’roam like home’ produkt – nemlig 3LikeHome, og at vi nu er først med denne betalingsløsning er endnu et skridt i den rigtige retning. Med dette tiltag får vores kunder et samlet overblik over deres mobilrelaterede indkøb og deres forbrug bliver nok engang mere gennemsigtigt,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.
Der gælder de samme beløbsgrænser for indkøb i Google Play, som når 3-kunderne benytter Premium SMS (fx afstemninger eller køb af busbilletter). Dermed kan kunden max. købe for 225 kr. af gangen, max. 1500 kr. over syv dage – og max. 2500 kr. inden for en regningsperiode. Købet vil fremgå under ’Indholdstakserede tjenester’ på regningen.

Kan fortryde købet

Når kunden har foretaget sit køb, vil fortrydelse kunne ske inden for to timer og eventuel refundering sker på telefonregningen. Som kvittering på sit køb modtager man en sms og e-mail fra Google umiddelbart efter købet. Man kan foretage køb og betale via telefonregningen uanset, om man er i Danmark eller på rejse i udlandet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.