×
GadgetsTophistorie

DJI Mini 4 Pro har 360-graders beskyttelse

Den bedste mini-drone er blevet forbedret. DJI Mini 4 Pro har længere rækkevidde, 360-graders kollisionssensorer og hurtigere processor.

Sidste år bjergtog DJI denne skribent, da de formåede at mase en semiprofessionel drone ned i vægtklassen under 250 gram. Nu er kineserne klar med den næste generation DJI Mini 4 Pro. Den byder naturligvis – men også imponerende, størrelsen taget i betragtning – på endnu flere features i samme formfaktor.

Blandt nyhederne er bedre rækkevidde / flyvetid, bedre tracking af objekter og ultra slowmotion i 4K. Og så har den fået sensorer hele vejen rundt, så den – i hvert fald teoretisk – kan undgå og undvige sammenstød med objekter fra alle sider.

En anden nyhed er Waypoint Flights. Den automatiske rutefunktion skal øge effektiviteten under videooptagelser, og fartpiloten sørger for stabil flyvning under langdistanceflyvninger.

DJI Mini 4 Pro
Mini 4 Pro med den nye RC2 controller.

DJI har også udstyret Mini 4 Pro med deres O4-videotransmission, der kan sende 1080p/60fps Full HD til controlleren over afstande på op til absurde 20 kilometer. Dronens flyvetid er som udgangspunkt de samme 34 minutter som på forgængeren. Men den kan forlænges til imponerende 45 minutter, når der optages 12 MP fotos, lover DJI.

Men hvad med kameraet?

Kamarasensoren er den samme, som i forgængeren Mini 3 Pro (1/1,3 tomme), men en mere potent processor i dronen giver nye muligheder for bedre billeder og video. Eksempelvis kan den nu håndtere 10-bit D-Log M-optagelser. Et stort skridt op i forhold til forgængerens D-Cinelike farveprofil. 

Kameraet byder på f/1.7 blænde, 48 MP RAW billedopløsning, 4K/60fps HDR-video og slowmotion-optagelser ved 4K/100fps.

Læs også: DJI Mini 3 Pro anmeldelse.

iNPUT har lånt et eksemplar af dronen til anmeldelse, og jeg glæder mig til at prøve den af i de kommende dage.

Mini 4 Pro er i butikkerne allerede i dag. Den kan fås i tre forskellige “pakker”. Den billigste er med den skærmløse RC-N2 controller, hvor smartphone skal bruges som skærmen. Herudover fås den med NC2 skærmcontroller, ligesom den fås i en Fly More Combo pakke med 3 batterier, taske m.m.

Priserne er som følger:

Mini 4 Pro (DJI RC-N2)6.299 kr.
Mini 4 Pro (DJI RC 2)7.799 kr.
Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)8.999 kr. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.