×
GadgetsTophistorie

Populær mini-drone får flere features og markant højere pris

To nye sensorer, et kamera med HDR og noget der ligner en fordobling af prisen. DJI Mini 3 Pro er officielt lanceret i dag.

DJI har i dag officielt lanceret opfølgeren til sin vanvittigt populære Mini 2 drone, der kva sin lave vægt må flyves i byer. DJI Mini 3 Pro hedder den, og som navnet antyder, er den ikke længere henvendt til glade amatører, men til et mere professionelt segment. Det understreges også af prisen, der næsten er blevet fordoblet.

Lad os få overstået ubehagelighederne først; prisen. DJI Mini 3 Pro har en vejledende udsalgspris på 6.499 kroner. For den skrabede version. Til sammenligning koster forgængeren 3.500 kroner.

Mini 3 Pro fås også i en udgave med en ny controller, der har indbygget skærm. Så er prisen på 7.799 kroner. Eller mere end den fremragende “storebror” DJI Air 2 S, der nu kan fås for 6.950 kroner.

Flere sensorer og bedre kamera

Men hvad får man så får de ekstra penge? To nye sensorer sørger for et mere intelligent system til at opdage og undgå forhindringer. Det var en eklatant mangel på Mini 2. Mini 3 Pro kan “se” både lige frem og ned – og endda bagud.

Batteriet er blevet større, så flyvetiden er hævet fra 31 til 34 minutter.

Indholdet i æsken, når man køber basisudgaven.

DJI Mini 3 Pro er også blevet forsynet med OcuSync 3, der kan livetransmittere 1080p/30fps på afstande helt op til 6 kilometer mellem dronen og controlleren.

Sidst er kameraet blevet forbedret. Der sidder nu en 0,8 tommer stor biledsensor i dronen og den understøtter HDR-video. Kameraet har større 2.4μm pixels og en blænde på f/1.7. Videomæssigt er det muligt at fange RAW-video ved 4K/60fps, og skal alle detaljer foreviges, kan du skabe klip med 1080p/120fps slowmotion.

Det er også muligt at tilkøbe ND-filtre og et nyt vidvinkel-objektiv, der hæftes fast via magnetisme.

Nye software-funktioner

DJI har også givet Mini 3 Pro en række nye smage softwarebaserede funktioner, som tidligere var forbeholdt de dyrere modeller. Deriblandt MasterShot-funktionen, der lader dronen foretage automatiske manøvrer for at få skud, der ser professionelle ud. Selv ActiveTrack, der gør det muligt at følge objekter, som cyklister, er kommet med i pakken denne gang.

Ny er også True Vertical Shooting, der skal hjælpe med at fange fotos i både landskab- og portræt-orientering ved at rotere den indbyggede gimbal 90 grader, så billedet ikke skal beskæres. Det er en feature, der nok primært vil tiltale dem, der poster på Instagram og andre sociale medier.

DJI Mini 3 Pro
Den nye controller med indbygget skærm er ekstraudstyr.

DJI Mini 3 Pro kan bestilles i Danmark fra i dag den 10. maj, med levering fra d. 17. maj. iNPUT har været til lancering af dronen, hvor vi har lånt et eksemplar med tilbage til redaktionen. Du kan læse vores anmeldelse af den inden længe.

Der kommer ikke nogen Fly More-pakke denne gang. Eller rettere; den skal købes separat uden medfølgende drone. Ud over to ekstra batterier og en oplader til tre batterier, rummer pakken også ekstra blade og en taske, man kan bære dronen rundt i.

DJI Mini 3 Pro nøglespecifikationer:

 • Maksimal flyvehøjde: 4.000 meter.
 • Maksimal flyvetid: 34 minutter (Standard batteri)
 • Maksimal hastighed: 16 m/s (S-tilstand)- 10 m/s (N-tilstand)-6 m/s (C-tilstand)
 • Maksimal flyvedistance: 18 km
 • Maksimal vindmodstand: 29 til 38 km/t (niveau 5)
 • Trådløst internet: 802.11 a/b/g/n/ac
 • Bluetooth: 5.2
 • Driftstemperatur: 0 til 40°C
 • Global Navigation: GPS+Galileo+ BeiDou
 • Sensor: 0,8″ CMOS/effektive pixels: 48 MP
 • Objektiv: FOV: 82,1/Tilsvarende format: 24 mm – Blænde: f/1,7/Rækkevidde: fra 1 m til ∞
 • Video: 4K/2,7K/FHD/Slow Motion: 1920 x 1080
 • QuickShot: Dronie, Raket, Cirkel, Spiral, Asteroide, Boomerang

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.