×
Gadgets

DR og HBO Nordic klar til Apple TV

Yousee og de øvrige kabel-tv-selskaber må sidde med sved på overlæben i disse dage, hvor det nye Apple TV rammer forbrugerne. Både DR, HBO Nordic og Viaplay melder klar med apps til den nye æbleboks, fortæller Flatpanels.dk. Apps, der hver især er et søm i ligkisten hos de traditionelle kabel-tv-selskaber.

Med DR TV app’en kan man se både live-kanalerne og arkiv-indholdet. HBO Nordic giver adgang til at få serier og film direkte på fladskærmen – deriblandt de fem første sæsoner af Game Of Thrones. Viaplay havde allerede møvet sig ind på den forrige udgave af Apple TV og bliver altså liggende.

Herunder et Tweet af en heldig Apple TV-ejer, der har fundet de nye apps:


Apple TV kan købes nu i udgaver med henholdsvis 32 og 64 gigabyte lagerplads. Læs også: Her er apps’ene til dit nye Apple TV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.