Gadgets

Dyson lancerer ny lampe med pære der holder i 30 år: Dyson Lightcycle Morph

Dyson er måske nok mest kendt for sine støvsugere, men de har fatisk en serie lamper som vi har skrevet om før. Nu udvider de med en ny serie, de har navngivet Dyson Lightcycle Morph. Firmaet lover at lampen holder i mindst 30 år – men ved lanceringen brugte Jake Dyson faktisk ordet “lifetime”, så de 30 år må være et absolut minimum.

Tilpasser sig lyset

De nye lamper tilpasser sig selv til dagslys. Via telefonens GPS ved lampen, hvor den befinder sig, og ved derfor også, hvordan lyset er lokalt. Med de informationer kan den automatisk ændre lyset så du altid får noget der ligner dagslys.

Google/Amazon kompatibilitet er på tegnebrættet

Hvis du køber en Dyson Lightcycle Morph i dag, vil du på et senere tidspunkt kunne opgradere softwaren til at understøtte Google, Alexa og formentlig også flere andre systemer, siger James Dyson til iNPUT. Han vil ikke direkte love at der bliver understøttelse i Philips Hue systemet, men afviser det ikke.

Og… En app!

Naturligvis er Dyson Lightcycle Morph styret fra en app, der giver mulighed for at vælge en hel række forskellige scenarier der passer til forskellige aktiviteter – såsom arbejde, studie og hygge. Appen er eksemplarisk simpel opbygget og burde være relativt let at bruge for de fleste.

En dyr fornøjelse

Prisen for de to nye lamper er ikke billig. For den store standerlampe må du slippe – hold nu fast – 7.590 kr. Bordlampen er lidt billigere – men den koster stadig 5790 kr. Til gengæld skal du så ikke skifte pære igen de næste 30 år.

Du kan læse mere om Dyson Lightcycle Morph her.

iNPUT er inviteret til Milano af Dyson.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.