×
TeknologiTophistorie

E-boks er ramt af stort nedbrud

Siden torsdag aften har det været umuligt for borgerne at logge på den digitale postkasse fra e-boks.

Siden torsdag aften har det ikke været muligt at logge på den digitale postkasse fra e-Boks. På hjemmesiden skriver selskabet:

“Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer, som kan medføre, at du ikke kan logge på. Du kan i mellemtiden få vist din post fra det offentlige på Borger.dk og Virk.dk. Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden”.

Selv om mange danskere er skiftet til app’en Digital Post, er der fortsat nogle der modtager eksempelvis lønsedler via e-Boks skriver Ekstra Bladet.

Siden sidste marts, hvor Digital Post blev tilgængelig, har virksomheder og borgere kunnet vælge, om de vil tilgå deres Digital Post fra de tre platforme, som det offentlige stiller rådighed: borger.dk, Virk eller den nye app. Post fra det offentlige vil også kunne læses på de to platforme fra private selskaber, e-Boks og mit.dk.

På de to sidstnævnte platforme kan man også modtage post fra private aktører som eksempelvis banker og forsikringsselskaber.

Der er ingen informationer om, hvornår nedbruddet forventes rettet.

OPDATERING klokken 12.00:

e-Boks har nu opdaget ordlyden på deres hjemmeside, så den indledes med “Vores underleverandør oplever i øjeblikket tekniske problemer”.

Underleverandøren er KMD.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.