×
ElbilerTophistorie

Elbilsalget stiger fortsat efter prisfald

Knapt hver tredje bil, der blev indregistreret herhjemme i april måned, kørte på el.

Det lader til, at de mange prisfald på elbiler i foråret har fået overbevist en elbilskeptiker eller to. I hvert fald steg antallet af nye elbiler på de danske veje med 3.471 styk i april måned. Det er en stigning på 139 procent, sammenlignet med april sidste år. 

Fremgangen betyder, at der i de første fire måneder af 2023 er kommet 15.373 nye elbiler ud på de danske veje, hvilket er en samlet stigning i salget af elbiler på 108 procent, sammenlignet med samme periode sidste år.

Det fortæller De Danske Bilimportører i en pressemeddelelse.

I februar og i marts var Tesla Model Y den overlegent mest populære elbil i salgstallene. Hvordan salgstallene for de enkelte bilmærker og modeller ser ud i april, er endnu ikke offentliggjort.

Læs mere: Tesla Model Y smadrer konkurrenterne.

Men vi gætter nok ikke helt forkert, hvis vi siger at Tesla fortsat ligger i toppen.

Overordnet blev der indregistreret 12.067 nye personbiler i april. Det er flere end i samme måned sidste år, men mindre end i april måned 2021 (15.518).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.