ElbilerTophistorie

Elektrisk afsnit 2: Her er de uforudsete udgifter

At tage springet som elbilsejer er forbundet med en del tanker, bekymringer og overvejelser – ikke mindst når det kommer til økonomien ...

I det andet afsnit af podcasten Elektrisk tager David Guldager fat i et af de parametre, der for de fleste er altafgørende for, om valget bliver fossil- eller elbil, nemlig økonomien. Når alt kommer til alt, tager vi oftest de materialistiske valg ud fra et økonomisk perspektiv. Hvor dyrt/billigt er det for mig? Det samme spørgsmål stiller Elektrisk til en ekspert på området.

At tage springet som elbilsejer er forbundet med en del tanker, bekymringer og overvejelser – ikke mindst når det kommer til økonomien. For er det billigere eller dyrere at skifte benzin-hakkeren ud med en teknologisk overlegen og lydløs luksus-øse? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Svaret kan komme bag på dig, selv om man kan sætte det noget skarpt op. Det afhænger selvfølgelig også meget af den enkeltes situation og behov, men der er visse uforudsete udgifter og ikke mindst fordele, du meget vel slet ikke har tænkt over, fortæller David Guldager.

– Og hvad kan bedst betale sig: Skal bilen leases, købes eller abonneres på og hvad siger afgifterne og er det rigtigt at forsikringen bliver dyrere. Der er nok af tal og oplagte spørgsmål at grave sig ned i – så det er præcis hvad jeg har tænkt mig at gøre, siger han videre.

Andet afsnit er tilgængelig nu og kan findes herunder – og på SpotifyApple Podcast og Google Podcasts.

Elektrisk

Podcast om det at blive elbilsejer. Hvilke overvejelser, tanker og ikke mindst bekymringer har man som kommende elbilsejer? Få svar på alle de oplagte og gemte spørgsmål der måtte være, som vært David Guldager stiller til branchens mange eksperter og vidende personer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Elektrisk 1. sæson er sponsoret af Clever og indeholder 10 afsnit hen over sommeren 2021. Der kommer nye afsnit hver onsdag.

Back to top button