ElbilerTophistorie

Elektrisk afsnit 3: Elbilen som teknologisk superhelt

Hvad gemmer der sig bag de mange specifikationer og hvad skal man være opmærksom på, når man vil have ny bil? Elektrisk søger svarene.

I denne uges afsnit af Elektrisk-podcast’en forklarer David Guldager, hvad der gemmer sig bag mange nye begreber som omgiver elbilerne, ligesom han giver sit bud på, hvad man som tech-interesseret skal være særlig opmærksom på, når man vil have ny bil.

– Der er mange nye specifikationer og ikke mindst teknologiske nye løsninger, som man nu skal forholde sig til inden for den nærmeste fremtid på elbilsbanen. Blandt andet kan bilerne i dag blive opdateret, som var det en klassisk smartphone, med nye funktioner og features, fortæller David Gulager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Og når det kommer til selve strømmen og batteriet, ser vi også et marked i rivende udvikling. Her står batteriet foran en kæmpe revolution, der kan gøre valget af helt ny elbil nu og her til et mere risikofyldt valg, for går man glip af et bedre batteri med flere muligheder.

Der er under alle omstændigheder nok at tage i fat, når det handler om de teknologiske muligheder og ikke mindst fremtid for elbilen. Spørgsmålet er mere, om hvad man selv skal hæfte sig ved, når valget endelig skal tages. 

Lyt med i tredje episode af Elektrisk med iNPUTs egen Torben Vognsen som gæst. Denne gang i fornemme omgivelser, da de triller rundt i en Audi e-Tron GT.

Tredje afsnit er tilgængelig nu og kan findes herunder – og på SpotifyApple Podcast og Google Podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button