fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Elektrisk afsnit 5: Mere strøm!

Hvad kræver det at få hjemmeladning, hvad med dem i byerne og hvordan ser fremtiden ud for opladning? Hør mere i ugens Elektrisk podcast.

En elbil kan ikke køre langt uden strøm, og det betyder, at selve opladningen er et af de vigtigste fokuspunkter, når du skal tage skiftet til elbil. Men hvad kræver det at få hjemmeladning, hvad med dem i byerne og hvordan ser fremtiden ud for opladning?

Du kommer ikke langt i elbilen, hvis ikke den har strøm på. Og du får ikke strøm på bilen, hvis ikke du har tænkt over selve opladningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er heldigvis i dag flere og flere muligheder inden for opladning, men det er bestemt også det punkt, som nye købere bekymrer sig mest om. Ladestandere er en vigtig del af elbilernes kommen, og heldigvis bliver der også fokuseret meget på netop dette område.

Men er det lige nemt at være elbils-ejer, når du bor i byen, som hvis du har dit eget hus med mulighed for hjemmeladning og hvordan ser fremtiden ud for ladestandere, elbilens batteri-størrelse og ikke mindst infrastrukturen?

Det er blot nogle af de spørgsmål, jeg stiller til Clevers direktør Casper Kirketerp-Møller i dette afsnit af Elektrisk. Afsnittets lydstudie udgøres denne gang af den populære Wolkswagen ID.4. 

Det femte afsnit af Elektrisk er tilgængelig nu og kan findes herunder – og på SpotifyApple Podcast og Google Podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button