×
TeknologiTophistorie

Elon Musk anklages for sexchikane – SpaceX betalte 1,7 mio. for at lukke sagen

En stewardesse anklager Elon Musk for sexchikane. SpaceX har angiveligt betalt 1,7 mio. kroner for at lukke munden på hende.

SpaceX har angiveligt betalt en stewardesse et beløb svarende til 1,7 millioner kroner for at sikre, at hun ikke udtalte sig eller sagsøgte virksomheden. Hun anklager Elon Musk for at have blottet sig selv og opfordret hende til sex, fortæller Business Insider. På Twitter kalder Elon Musk anklagerne “fuldstændig usande.”

Ifølge artiklen var stewardessen ansat hos SpaceX, da hændelsen fandt sted. Elon Musk havde bedt hende om en fuld kropsmassage på sit værelse, hvilket ikke var unormalt. Men under massagen fjernede Musk angiveligt klædet over sit eregerede lem. Han tilbød samtidig at købe hende en hest (ifølge artiklen havde kvinden stor interesse for heste).

Beskyldningerne er blevet videregivet til Business Insider af en af ​​stewardessens venner, som i 2018 blev bedt af stewardessens advokat om at underskrive en erklæring, der understøttede påstandene.

Ifølge artiklen klagede kvinden til SpaceX’s HR-afdeling i 2018 hvorefter virksomheden gav sagen til en mægler. Han sørgede for en fratrædelsesaftale på 250.000 dollars, der skulle forhindrede hende i at sige noget dårligt om Elon Musk eller hans virksomheder, inklusive SpaceX og Tesla. Dette omfattede i øvrigt også at tale om selve betalingen.

Kilden til historien har ikke kontaktet kvinden inden han talte med Busines Insider og han er ikke bundet af en tavshedsklausul.

Musk benægter alt

Da Elon Musk blev bedt om en kommentar, sagde han angiveligt at der var “meget mere” i historien. Han sagde også, at anklagerne er politisk motiverede. Noget han gentog til sine følgere på Twitter efter at være blevet bedt om en kommentar til beskyldningerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.