×
Elbiler

Elon Musk vil tilbyde videomøder i Tesla via det indbyggede kamera

Kan du forestille dig at holde videomøder i bilen? Det kan Elon Musk. Hardwaren er der allerede – og han lover, at funktionen kommer.

I disse coronatider, hvor videokonferencer er blevet så populære, lover Elon Musk nu, at det vil blive muligt at holde videomøder. I bilen. Via det indbyggede (og ubrugte) kabinekamera som alle Model 3’er er udstyret med.

Kabinekameraet er placeret i bakspejlet og findes på alle Tesla Model 3-modeller. Det har dog aldrig været ikke aktiveret og har løbende vakt undren over, hvorfor det overhovedet var der. I sidste måned forklarede Elon Musk, at det er tiltænkt brug i taxier; Det skal være ejerens mulighed for at holde øje med, om bilens betalende passagerer opfører sig ordenligt.

Men det åbner også op for en anden funktion, der er ret populær i disse coronatider: Videomøder. En Tesla-ejer spurgte om muligheden på Twitter og Elon Musk – der jo bruger en del tid på det sociale medie – svarede resolut, at det ”bestemt er en fremtidig funktion”.

Umiddelbart er det jo oplagt at udnytte den eksisterende hardware – kameraet og bilens store centrale skærm – til formålet, men spørgsmålet er, om det 1) giver mening og 2) overhovedet er lovligt. Herhjemme får man bøder, hvis man kigger på sin mobiltelefon under kørsel. Det vil i hvert fald kræve, at man har disciplin til at holde ind på en rasteplads under mødet.

Hvad tænker du? Er videomøder i bilen en god ide? Ville du bruge det? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.