×
Gadgets

Endelig: Ny Yousee-boks til marts

Nu ser det endelig ud til, at Yousees udskældte kabel-tv-boks står til udskiftning. TDCs topchef, Pernille Erenbjerg, siger i et interview med Berlingske, at der lanceres en ny boks inden udgangen af marts måned. Det sker i forbindelse med sammenlægningen af kabel-kunderne hos Yousee og TDC.

Den nuværende boks, der er leveret af Samsung, har fået på puklen for at være voldsomt ustabil, hvilket gør det besværligt at bruge de mange funktioner, såsom start-forfra og pause i live-udsendelser. Det oplyses ikke hvem der skal levere den nye boks.

Ifølge Pernille Erenbjerg er tv-boksen en central enhed for kundernes mulighed for at plukke i tv-kanaler. Uden en boks er det simpelthen ikke muligt. Derfor har Yousee som mål at 45 procent tv-kunderne i 2018 skal have en boks. I øjeblikket står boksen kun hos 25 procent af kunderne.

Planen er, at Yousee 2018 vil have en samlet tv-platform til samtlige kabel-kunder både herhjemme og i Norge, hvor selskabet ejer landets næststørste kabel-TV-selskab Get.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.