fbpx

 

 

 

 

Streaming

Yousees 4K-boks får – endelig – Youtube

Yousee-kunder får langt om længe mulighed for at se Youtube via 4K-boksen.

Det kan diskuteres om ikke det burde være sket for tre år siden, men Yousee har langt om længe gjort Youtube til en integreret del af tv-boksen. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse. Youtube får sin helt egen kanalplads og virker naturligvis også, hvis man er abonnent på Youtube Premium, der blev lanceret i Danmark i sidste uge.

“YouTube får fremover en kanalplads på linje med de traditionelle tv-kanaler på YouSee’s nyeste tv-bokse, og kunderne vælger selv, hvor YouTube skal ligge. Det betyder, at vores kunder kan zappe direkte fra DR eller TV 2 til YouTube, og det er jeg sikker på især de yngste medlemmer af familien vil sætte stor pris på,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ældre bokse snydes

Streamingtjenesten ankommer på tv-boksen via en opdatering, der rulles ud den 11. september. Men det er kun kunder, der har anskaffet sig den nyeste 4K-udgave af boksen der får Youtube. Kunder med den gamle model tv-boks må stadig finde sit Youtube andetsteds. Eller som alternativ anskaffe sig en anden streaming-enhed; YouSee har netop lanceret en app til Apple TV, så boksen reelt er overflødig. Læs mere her: Yousee dropper boksen og går på Apple TV.

Netflix blev integreret i tv-boksen allerede sidste år.

Back to top button