Streaming

Yousee dropper boksen og går på Apple TV

Tv-boksen er ikke længere et krav, hvis du vil blande kanaler.

Yousee vil ikke længere kræve at deres kabel-tv-abonnenter lejer en boks, hvis de vil have mulighed for at blande kanaler – eller for at benytte en bestemt app. Det skriver websitet Recordere, der har været til pressemøde på IFA.

Samtidig har Yousee præsenteret en Apple TV app, der bliver tilgængelig den 4. september. App’en fungerer som en erstatning for tv-boksen, så kunder med Apple TV kan få adgang til hele Yousee-universet uden at skulle have en ekstra boks under tv’et.

Eneste mangel er, at man ikke kan leje film via Apple TV. Rettighederne forhindrer simpelthen udlejning i Apples univers.

– Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV. Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app, siger det fra Jacob Mortensen til Recordere.

Prisstigninger

Ved samme lejlighed kunne Yousee fortælle, at der kommer prisstigninger over hele linjen fra den 1. januar – både på kabel-tv og på bredbånd. Prisstigningen bliver på 10 kroner om måneden på grundpakken, 20 kroner om måneden på mellempakken og 25 kroner om måneden på fuldpakken.

Samtidig stiger priserrne på de mest udbredte bredbåndsabonnementer; 25 og 50 mbit-forbindelserne stiger med 10 kroner om måneden, mens prisen på 100 mbit-forbindelsen hæves med 20 kroner om måneden.

Til gengæld sænkes priserne på 1.000 mbit 200 kroner til 499 kroner om måneden, og 500 mbit falder med en 50’er til 449 kroner.

Yousee forklarer, at prisstigningerne skyldes investeringer og vedligeholdelse af netværket.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.