×
Gadgets

Er dette iPhone 8/X/Edition? Vi håber det ikke

Endnu et læk om Apples nyeste iPhone topmodel, iPhone 8 (Eller hvad den nu kommer til at hedde), denne gang fra Slashleaks/Weibo. Og denne gang er det ikke “bare” et halvsløret billede taget under bordet på en fabrik, men et billede af en af tegningerne af den nye iPhone. Eller det hævdes det i hvert fald.

Stadig et bump bagpå

Skulle billederne vise sig at holde stik, vil det være en relativt stor skuffelse for Apple-fans der forventer en ekstremt lækker telefon, for billedet ligner mest af alt en LG G6 – men med et stort bump bagpå til kameraet. Det er lykkedes Samsung at slippe af med kamerabumpet på S8, så man kunne forvente at Apple ville kunne gøre det samme med deres nye topmodel – men undskyldningen kunne være, at der skal være plads til ny teknologi – eksempelvis den meget omtalte Augmented Reality teknologi, Apple ventes at lancere med den nye telefon.

Startknap på bagsiden

Udover kamerabumpet vil der formentlig være en anden skuffelse, hvis billederne taler sandt, for i så tilfælde er det ikke lykkedes Apple at bygge fingeraftrykslæseren ind i den virtuelle startknap på forsiden. I stedet er der, som på Samsungs Galaxy S8, blevet bygget en læser på bagsiden af iPhone 8.

Alt i alt er billedet, hvis ægte, et problem for Apple fordi det vil få deres nye flagskib til at se lidt bedaget ud – allerede inden den kommer på markedet. De næste måneders lækage vil vise, om det er tilfældet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.