×
Gadgets

iPhone 8 bliver måske ikke så forsinket som frygtet

Hvis du er typen der allerede har lagt dankortet klar til at smide penge efter Apple for deres iPhone 8, ja så kan du måske komme til at få dit ønske opfyldt tidligere end det ellers har været spået. Flere af de allerstørste analytikere har nemlig skiftet mening om lanceringsdatoen efter Apples seneste regnskab.

Forventningerne sladrer

RBC Capital, en global investeringsbank, mener således ud fra Apples egne forventninger at kunne se at iPhone 8 vil blive lanceret ret hurtigt efter lanceringen, der forventes at ligge i første halvdel af september. Det baserer de på, at indtjeningen er forventet så høj, at de to “mindre” nyheder, iPhone 7S og 7S Plus ikke vil kunne drive salget alene. Apple forventer nemlig, at salget vil stige med 13% i 4. kvartal over 3. – det er mere end stigningen fra sidste år, hvor stigningen “kun” var 11%. Det mener analytiker Amit Daryanani fra RBC Capital indikerer, at der ikke vil være store forsinkelser i produktionen, hvilket ellers har været frygtet. Analytikeren forventer dog, at der trods alt vil være et ganske begrænset antal klar i september.

Danmark kan blive ladt i stikken

Her i Danmark har vi de seneste år været med i det såkaldte “Tier 1” – altså de lande, hvor de nye telefoner rulles ud først. Men hvis produktionen er begrænset kunne det meget vel være, at vi ryger “ned” i tier to og derfor først får telefonen et godt stykke tid efter eksempelvis USA, England og Tyskland. Det er sket før med nye produkter – eksempelvis også med den nye HomePod, som først kommer til Danmark engang efter nytår.

Med andre ord; selv om der vil være telefoner klar i september, kan det sagtens være, at vi ikke ser iPhone 8 før i oktober eller november på disse breddegrader. Det er dog muligt, at 7S og 7S Plus kommer først – også til Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.