×
Gadgets

Rygte: iPhone 8 bliver lanceret d. 12 september

Stort set præcis samtidig med at Samsung lancerer deres Note 8 i New York er lanceringsdatoen for Apples kommende flagskib, iPhone 8 (Eller måske iPhone X eller iPhone Pro – hvem ved?), måske sluppet ud. Rygtet siger, at telefonen vil blive lanceret på et event i Cupertino d. 12 september.

Forhandler afslører dato ved et uheld

Som det er sket før er det forhandlere der er kilden til afsløringen, og et fransk site (Mac4Ever), der har fået adgang til oplysningerne. Det er relativt troværdigt, da Apple ofte holder lanceringsevent i første halvdel af september – sidste år var det d. 7 september. Eftersom rigtigt mange af forhandlerne rundt om i verden allerede er ved at forberede sig på lanceringen, er det også troværdigt, at nogen af dem ikke har kunnet holde det tæt.

På gaden d. 22 september

En ting er, at lanceringen er planlagt til d. 12 september – noget helt andet er, hvornår telefonen – eller telefonerne er på gaden. Ifølge de samme kilder vil det være muligt at købe iPhone 8, 7S og 7S Plus i butikkerne allerede d. 22 september – i hvert fald i USA. Om de kommer til resten af verden på samme tid vides ikke – rygter vil vide, at Apple kun vil kunne producere et ganske begrænset antal iPhone 8 i første omgang. Det kan desværre godt betyde, at vi her i landet først vil se iPhone 8 lanceringen ganske lang tid efter præmieren i USA – måske helt op til flere måneder efter.

Invitationer i næste uge

Baseret på erfaringerne med Apple forventer vi, at invitationer bliver sendt ud i løbet af næste uge – så får vi bekræftet i hvert fald den ene af de to datoer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.