×
Gadgets

Apple afslører sig selv igen: Navnet på den nye iPhone bliver iPhone X

De kommende iPhone har fået navne: iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. I hvert fald er det nu nærmest helt sikkert, at dette bliver navnene på de nyeste telefoner fra Apple, der bliver lanceret på et event på tirsdag i Apples nye hovedkvarter i Cupertino.

Ingen iPhone 7S

Tidligere var det ventet, at OLED versionen – den nye topmodel – ville blive kaldt iPhone 8 og de to telefoner med det mere traditionelle design ville blive kaldt 7S og 7S Plus – men det er altså ikke tilfældet, og den nye OLED topmodel bliver altså døbt iPhone X.

Afsløret af egen software – igen-igen

Det er den såkaldte GM – Golden Master – udgave af Apples iOS 11 der ved et uheld er sluppet ud og i den har programmører fundet navnene på de kommende telefoner. Ud over det er det nu også ganske sikkert, at der kommer et nyt Apple Watch på tirsdag – formentlig med indbygget 4G og et lidt anderledes design – det er nemlig også dukket op i softwaren.

Afsløres på tirsdag

På tirsdag bliver de tre nye telefoner – og det nye Apple Watch afsløret i Cupertino. Så finder vi også ud af, hvordan Apple har tænkt sig at udtale iPhone X. iNPUT er som det eneste danske medie inviteret og vi dækker begivenheden grundigt. Husk at give os et like på Facebook, så du får nyhederne i dit feed. Du kan også se med når vi er live igennem fra Cupertino på BT og MX’s Facebooksider tirsdag aften.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.