fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Er dette verdens mindste Windows 10-computer?

Mi Mini PC er en komplet 5-tommer Windows 10-computer, der kan være i en bukselomme.

Det kan godt være, at MacBook Air kunne være i en kuvert, men denne Mini PC fra Mi går skridtet videre. Denne lille enhed kan være i en bukselomme – den vejer bare 230 gram og ligner en buttet smartphone.

Men selv om den måske ikke vinder på strømlinet design, så leverer den varen, når snakken falder på specifikationer: Mini PC har integreret 5-tommer trykfølsom skærm, med en opløsning på 1280 x 720 pixels (HD).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den har 8 gigabyte RAM, 128 gigabyte Solid State-harddisk, Intel Atom x7-processor og tilslutningsmuligheder, der kan gøre en iPad grøn af misundelse, deriblandt 2 x USB, USB-3, USB-C, HDMI og Ethernet. Og så naturligvis Bluetooth og wifi. Der er endda blevet plads til stereo-højttallere!

Computeren er udstyret med fulde udgave af Windows 10-styresystemet, men også Android 5.1, så du selv bestemmer hvilket styresystem, du vil arbejde med. Og med i æsken er både en holder af uld og et Bluetoth-tastatur, så du kan arbejde på computeren.

Spil? Sågerne. Du kan bruge en valgfri controller til at omdanne Mini PC til en bizar mutant mellem en Nintendo Switch og en desktop-computer.

6 timers batterilevetid

Mi Mini PC er desuden udrustet med et 6.000 mAh genopladeligt batteri, der lover op til seks timers brug mellem hver opladning.

Fristet? Så tag et smut forbi Indiegogo, hvor Mini PC er få dage fra at blive realiseret. Prisen er på knapt en tusindlap, hvis du køber den inden kampagnen udløber. Herefter stiger prisen til 299 dollars (omkring 2.000 kroner).

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button