fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Microsoft giver smugkig på ny Windows 10 brugerflade

For at fejre, at der nu er 1 milliard aktive Windows 10 brugere har Microsoft udgivet en video med smugkig på ny brugerflade.

Microsofts Windows 10 operativsystem rundede 1 milliard aktive brugere tidligere på ugen og firmaet markerer nu begivenheden med en video, der giver et smugkig på nye funktioner og ændringer i brugerfladen.

I et Instagram-opslag fra Microsoft-bossen Panos Panay, har firmaet afsløret, at de arbejder på ændringer i Windows 10-startmenuen der blandt andet nedtoner de såkaldte Live Fliser. Farver bliver reduceret på fliserne, så den bliver mere enkel og overskuelig, og gør det nemmere at lokalisere det program, man leder efter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opslaget og tilhørende video kan ses her:

Vis dette opslag på Instagram

The team made this video to celebrate making it to 1 billion MAD on Windows 10 and I wanted to share it with all of you. Now at a time when so much of our work and communication is taking place through our devices, it’s especially humbling to know that Windows can help empower a billion people to stay connected to the things and people they care about #Windows

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et opslag delt af Panos Panay (@panospanay) den

Microsoft lader også til at arbejde på deres Fluent Design-system i Windows 10, med mere moderne undermenuer og endda en ny Stifinder – se billeder herunder. Ændringerne påvirker også ikonerne, der opgraderes til de nyere og mere farverige ikoner, som virksomheden introducerede for nyligt.

Microsoft afholder i øvrigt et online-event den 30. marts, hvor de forventes at lancere en ny type abonnementsordning, hvor de tilbyder et samlet månedligt abonnement for Office, Microsoft Teams, en password-manager og en række generelle forbrugerrettede funktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Back to top button