GamingTophistorie

Xbox Cloud Gaming er nu tilgængelig på iOS og Windows

Microsoft har meddelt, at de lancerer Xbox Cloud Gaming-tjenesten via internettet til Apple-enheder, såvel som Windows. Tjenesten er nu tilgængelig i 22 lande, herunder Danmark, for abonnenter på Xbox Game Pass Ultimate.

For at få tilgå til tjenesten skal du besøge xbox.com/play via browseren Microsoft Edge, Chrome eller Safari på din iPhone, iPad, PC eller Mac. Her er det påkrævet at man kører Windows 10 eller iOS 14.4 eller nyere. En internetforbindelse på minimum 10 Mbps over 5GHz Wi-Fi er også anbefalet.
Såfremt du allerede har et abonnent på Game Pass Ultimate-tjenesten, kan du straks begynde at spille over 100 spil fra Xbox-skyen. Er du ny til Xbox Game Pass Ultimate, kan du afprøve det for kun 10 kr. den første måned.

Microsoft nævner desuden, at spillene kører over skyen på custom Xbox Series X-hardware. Spillene streames med en opløsning på op til 1080p (Full HD) med 60 billeder i sekundet.

Xbox Cloud Gaming understøtter flere Bluetooth-controllere, såsom Xbox Wireless Controller, men også andre modeller, såsom PlayStation 4 controlleren – DualShock 4, samt SteelSeries Stratus XL. Se listen over alle understøttede Bluetooth-controllere her.
På mobil kan du også udnytte de brugerdefinerede berørings-input, der er tilgængelig i mere end 50 titler.

I samme anledning reklamerer Microsoft også for Xbox Backbone One. Controlleren er kompatibel med alle iPhones der kører iOS 13 eller nyere. Prisen 99 dollars men det vides ikke, om den lander på det danske marked.


Læs også: Billeder lækket af OnePlus Nord 2

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.