×
HBO Max

HBO Nordic sætter dato på miniserie med vildt cast

Escape at Dannemora får premiere den 19. november. Se traileren her.

Oscar-vinderne Benicio del Toro, Patricia Arquette og Paul Dano er på rollelisten i HBO Nordics nye miniserie Escape at Dannemora, der får premiere på kanalen den 19. november. Serien er desuden instrueret af komikeren Ben Stiller, som de fleste sikkert primært husker som den bøvede Ted fra filmen Vild Med Mary.

Serien er baseret på det mærkværdige flugtforsøg fra sommeren 2015, der igangsatte en massiv menneskejagt på to dømte mordere, som blev hjulpet på vej af en kvindelig ansat i fængslet. Benicio del Toro og Paul Dano spiller de to morddømte fanger, mens Patricia Arquette spiller en (sjældent ucharmerende) kvindelig fængselsvagt, der indleder et seksuelt forhold til de to og hjælper dem med at flygte.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.