×
HBO MaxTophistorie

HBO’s Euphoria får to ekstra afsnit til december

Euphoria er måske ikke den meste kendte serie fra “Home of Series” HBO, men efter denne skribents mening til gengæld en af de allerbedste. Det var Emmy prisuddelingen da også et bevis på – Euphorias hovedrolleindehaver Zendaya vandt nemlig for “Bedste skuespillerinde i en tv-serie.” Og nu afslører hun så, at der kommer to “ekstra” afsnit i december, der skal binde sæson 1 og 2 sammen.

Udskudt på grund af Covid-19

Den anden sæson af serien skulle faktisk allerede have haft premiere i efteråret – ca. et år efter første sæson havde premiere. Desværre kom Covid-19 i vejen for det – ligesom det i øvrigt er sket for flere andre store tv-serier i de seneste måneder. Faktisk blev Euphoria flyttet ganske betragteligt, så optagelserne endnu ikke engang er startet. Dermed kan vi først håbe at få den at se engang i løbet af efteråret 2021 eller, hvis det går helt galt, først i 2022.

Ekstra afsnit bringer Euphoria

Heldigvis kunne den unge Zandaya (hun er i øvrigt den yngste nogensinde til at vinde en Emmy for bedste skuespillerinde) for nyligt fortælle henrykte fans, at der kommer to ekstra afsnit d. 6. december.

Serien er ikke for sarte sjæle, og rå vold blandes med stofmisbrug og sexscener i en ganske potent mix.

Euphoria sæson 1 er på HBO nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.