GadgetsTophistorie

Få MagSafe på din Samsung – eller enhver anden mobil

Mophie er klar med en løsning, der gør alle mobiltelefoner – også Samsung, OnePlus og Huawei - kompatible med Apples MagSafe-udvidelser.

En af nyhederne i sidste års iPhone 12’ere var MagSafe teknologien, der essentielt er en magnetisk ring, der kan holde diverse udvidelser fast på telefonen. Det har indtil nu været forbeholdt netop iPhone 12’erne, men nu kan enhver smartphone gøres MagSafe-kompatibel – også din gamle iPhone eller endda din Samsung-telefon.

Det er firmaet Mophie, der står bag løsningen. De har netop lanceret en hel stribe af tilbehør og altså også en adapter, der i al sin enkelhed kan klistres bag på enhver telefon. Snap hedder serien, der blandt andet kan give trådløs opladning på op til 15 watt både i bilen og på skrivebordet – samt en magnetisk powerbank.

Mophie lancerer i første omgang syv stykker MagSafe-kompatible tilbehør, nemlig:

  • Snap+ Wireless Charger (299 kr.)
  • Snap+ Wireless Vent Mount inkl. USB-C biloplader (410 kr.)
  • Snap+ Vent Mount
  • Snap+ Wireless Stand (449 kr.)
  • Snap+ Juice Pack
  • Snap Adapter (130 kr.)

Vi har skrevet dansk pris ved dem, der rent faktisk kan købes i butikken lige nu. Enkelte produkter kan også købes hos danske forhandlere (Google er din ven).

En af de mere interessante stykker tilbehør er Snap+ Juice Pack mini, der er en magnetisk powerbank. Den er udstyret med et 5.000 mAh batteri, der kan redde dagen, hvis du er for langt væk fra en stikkontakt. Det kræver naturligvis, at telefonen kan oplades trådløst via Qi i forvejen. Ærgerligt nok er den p.t. kun tilgængelig i den amerikanske shop.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.