×
Gadgets

Få Star Wars virtual reality på mobilen

Der er virkelig kommet gang i marketingstrompeterne inden premieren på Star Wars: The Force Awakens om to uger. Senest har Disney lanceret en interaktiv Virtual Reality-historie, der løber parallelt med The Force Awakens. Oplevelsen er bygget til Google Cardboard – et sæt VR-briller, der foldes af en papkasse – men den kan også ses helt todimensionalt på smartphones.

Historien, Jakku Spy, foregår på ørkenplaneten Jakku og du er med som hemmelig agent for oprørerne. Du befinder dig i en fuldstændig 360 graders verden, hvor du kan kigge rundt, op og ned. Historien frigives i små bidder – den første havde premiere i går – og der kommer nye hver anden dag. Det sidste afsnit frigives, naturligvis, på filmens premieredato.

Jakku Spy er lavet af Lucasfilms ILMxLAB Studio i samarbejde med Google og teleselskabet Verizon, og det ifølge en pressemeddelse kun det første spæde skridt ud i en større VR-verden for Lucasfilm og Star Wars.

“Jeg håber, at folk lader sig fordybe i denne nye lokation på måder, som de ikke engang kunne forestille sig. At opleve det i første-person, lige foran øjnene, er sjovt,” siger Rob Bredow, der er chef for New Media-afdelingen hos Lucasfilm, i pressemeddelsen.

Verizon har samtidig udgivet fire forskellige Google Cardboard-briller, der er inspireret af karakter fra filmene. Se videoen ovenfor. Jakku Spy udgives via den officielle Star Wars-app, som kan hentes til både iOS og Android. Du kan læse mere om Googles VR-teknologi, Cardboard, her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.