×
Gadgets

iPhone X Face ID – det glemte Apple at fortælle

Apples tredimensionelle ansigtsgenkendelse Face ID er en af de helt store nye funktioner i den kommende iPhone X, men der er faktisk flere fede funktioner i teknologien, som Apple ikke fik fortalt om til lanceringen.

Udvikleren Keith Krimbel har skrevet til Apples softwarechef, Craig Federighi, og fået afsløret flere detaljer.

Virker gennem solbriller

For det første vil Face ID kunne låse iPhone X op, selv om man bærer solbriller, takket være de infrarøde sensorer. Ifølge Federighi lukker de fleste solbriller nemlig infrarødt lys ind, så Face ID kan se øjnene på trods af brillerne. Skæg, halstørklæder, makeup og hatte burde heller ikke volde problemer.

Kan deaktiveres med et klem

En anden detalje, som Craig Federichi fortalte, er, at ansigtsgenkendelsen kan deaktiveres bare ved at klemme på telefonens knapper.

“Hvis du trykker på knapperne på begge sider af iPhone, vil det midlertidigt deaktivere Face ID,” skriver han.

Det er en feature, der kan være handy, hvis en tyv peger telefonen mod ejeren.

Apple sætter iPhone X på hylderne den 3. november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.