×
Teknologi

Facebook er begyndt test af Dark Mode og nyt design

Facebook er stille og roligt begyndt at invitere brugere til at teste et spritnyt, Twitter-lignede design og den lovede Dark Mode.

I august måned startede Facebook sin test af Dark Mode på Android-enheder, men nu er det sociale medie også begyndt at teste Dark Mode og helt nyt design på desktop-computere.  Adskillige brugere er blevet bedt om at teste den nye brugerflade.

På skærmbillederne, som er blevet delt af betatesterne den sidste tid, er det nye design meget lig med det, som Facebook viste frem under sin udviklerkonference i maj måned. Den nye udgave af Facebook på computeren ligner i virkeligheden Twitter en hel del. Eller er det bare os – se eksempler i tweets længere nede.

Hvis du ikke er til designet og Dark Mode, vil der i øvrigt være en mulighed for at slå det fra og beholde det velkendte, nuværende design, fortælles det. Det vides ikke hvornår Facebook er klar til at rulle det nye design ud til et bredere publikum, men vi holdet et vågent øje … 

Messenger har i øvrigt allerede fået en skjult Dark mode. Her kan du læse, hvordan den aktiveres.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.