×
Guides

Sådan finder du dine skjulte Facebook-beskeder

Der er gode chancer for, at din Facebook-konto er fyldt med beskeder, som du aldrig har modtaget. Facebook er nemlig udstyret med et filter, der skal sørge for, at du ikke bliver forstyrret af uønskede beskeder i tide og utide. Men engang imellem napper filteret også beskeder, du gerne vil læse. En kollega på redaktionen var for eksempel ude for, at en freelance-opgave var havnet i “den hemmelige indbakke” – og den blev først fundet flere måneder senere.

Hvis en person, som du ikke har forbindelse til på Facebook, sender dig en besked, modtager du en beskedanmodning. I hvert fald hvis Facebook tror, at du kender personen. Alternativt havner beskeden i al ubemærkethed i en bunke, som du ikke ser med mindre du gør som i guiden nedenfor.

001-175x13101 Åben for din Messenger-app og tryk på “Indstillinger” i nederste højre hjørne (eller øverst, hvis du er på en Android-mobil).

 

003-175x13102 Tryk på “Personer”.

 

003-175x13103 Klik på “Beskedanmodninger”.

 

004-175x13104 Klik på “Se filtrerede anmodninger”.

 

005-175x13105 Voila. Hvis du har skjulte beskeder, ses de her. God jagt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.