Pixel
Gaming

Farming Simulator 19 ser fantastisk ud

Det første skærmbillede fra det næste Farming Simulator 19 er blevet offentliggjort, og det har aldrig været smukkere at være en moderne landmand

Farming Simulator-franchisen, der har solgt millioner af kopier, fortsætter i år med Farming Simulator 19. Nu er det første skærmbillede offentliggjort – og det ser fantastisk ud.

Det, du ser nedenfor, er det første ingame billede i spillet Farming Simulator 19, som lover at give spillerne mulighed for at “bo som en landmand som aldrig før.” Derudover har udviklerne bag sagt, at det er den “rigeste og mest komplette landbrugserfaring”, der nogensinde er lavet til konsoller og pc’er.

Kommer i slutningen af 2018

Farming Simulator 19 udkommer i slutningen af 2018 til PS4, Xbox One og PC, og det er serieudviklerne fra Giants Software, der står bag spillet igen. I dette års spil har Giants eftersigende helt revideret grafikmotoren, og det har gjort, at landbruget aldrig har set så smukt ud.

Med hensyn til gameplay opdateringer siger udvikleren, at Farming Simulator 19 vil have “mange spændende nye funktioner”, der vil blive annonceret i de kommende måneder. Specifikationerne holdes stadig hemmeligt, men udviklerne kommer med en “stor meddelelse” på E3 i år.

Farming Simulator sætter dig i skoene på en moderne landmand i en åben verden, hvor du kan lave alt fra at opdrætte dyr, dyrke afgrøder til at høste hvede. Så hvis du går med en skjult landmand i kroppen, eller hvis du bare har lyst til at være landmand for en dag, er det værd at overveje dette spil i slutningen af året.

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.